air europa flights

Air Europa meer comfort, ecologische maaltijden, nieuwe bestemmingen.

Met de ingebruikname van de eerste acht B787 toestellen gedurende 2016 en 2017, en met nog 16 op de bestellijst, biedt Air Europa haar klanten de mogelijkheid te vliegen in een van de meest moderne vliegtuigen van dit moment. De Dreamliner vliegt inmiddels naar Buenos Aires, Bogota, Miami en Santo Domingo, Havana en vanaf Juni naar Lima.

Dreamliner

De Dreamliner van Air Europa is voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van licht- en zuurstofvoorziening aan boord, wat ervoor zorgt dat je als reiziger uitgeruster, en fitter op je bestemming arriveert.

 

Aan boord van de Dreamliner, kunnen alle passagiers, tegen betaling, gebruik maken van wifi. Met een pitch van 31’’, en een configuratie van 3-3-3 is de Dreamliner het ideale toestel voor lange afstanden om comfortabel te reizen. Elke stoel beschikt over een oplaadpunt voor laptop, tablet of telefoon, en is voorzien van een persoonlijk entertainmentsysteem met een uitgebreid aanbod van o.a. films, documentaires, tv series, spelletjes en muziek waardoor je je tijdens de reis absoluut niet hoeft te vervelen.

Airbus 330

Ook in de Airbus 330 kunnen alle passagiers aan boord, tegen betaling, gebruik maken van wifi. De stoelen hebben een pitch van 31’’, en hebben een oplaadpunt voor laptop, tablet of telefoon. Aanvullend op het inflight entertainmentsysteem aan boord, kan men in de A330 op de eigen laptop, tablet of telefoon het uitgebreide aanbod van o.a. films, tv series bekijken of muziek beluisteren. Dit via ons streaming signaal waarvan in het gehele toestel gratis gebruik gemaakt kan worden.

 

Gedurende de vlucht worden er, afhankelijk van het tijdstip, gratis warme maaltijden, en tussendoortjes met bijbehorende dranken geserveerd

Bestemmingen

Met als doel de leidende Europese maatschappij te zijn tussen Europa en Latijns-Amerika, nam Air Europa in 2016 Bogota, Guayaquil en Cordoba op in het routenetwerk. En zullen we in 2017 de nieuwe bestemmingen San Pedro Sula (Honduras) en Boston toevoegen.

Important Information


Information Alert